Velkommen til Totum-bloggen!

Alle mennesker har det samme ønsket: alle ønsker å ha det bra!

Vi i Totum har funnet ut hvordan vi kan ha det bra – uansett omgivelsene – og vi vil dele denne kunnskapen med våre brukere gjennom våre tjenester.

Totum’s visjon er: Liv i Lage og Lykke* og alt vi gjør, gjør vi for å hjelpe, løfte, integrere og inspirere mennesker og organisasjoner til stadig bedre.

Foreløpig har vi laget to nettplattformer; Totum Community (TC) som utrulles nå, Totum Quality (TQ) som kommer etter hvert og så er vi klare til å ferdigutvikle Totum Global (TG) etterpå:

TC: markedsplassen for hjelpetjenester!
TQ: endringsportalen for individuell utvikling!
TG: integreringsportal for globetrottere!

Denne bloggen vil i første omgang omhandle Totum Community samt selve organisasjonen vår, Totum Momentum.

Og vi vil blogge om alt som ligger innenfor våre forretningsområder helse, relasjoner, arbeid, tid og penger, selvrealisering og inspirasjon, i tillegg til andre emner vi finner interessante og som er innenfor vår HelhetsKvalitet: helsefremming, menneskevennlighet og naturvennlighet!

Vi håper du finner glede i vår blogg og mottar gjerne innspill fra andre engasjerte 🙂

Repost oss gjerne, med vår Totum-logo.

* Liv definerer vi som menneske, organisasjon og natur. Å være i lage er det omvendte av å være i ulage, dvs. å føle seg helt på plass i seg selv og med sine omgivelser og vi definerer lykke som intens tilstedeglede med evne til å kunne surfe på livets bølger.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Rull til toppen
Share via
Copy link
Powered by Social Snap