Nøkkelen til å ha det bra på jobb

Å ha det bra på jobb, tjene penger raskt og samtidig ha friheten til å bestemme selv  Dette blogginnlegget er første del i vår serie «Nøkkelen til å ha det bra». 
Vi i Totum vil dele våre innsikter og erfaring om hvordan du kan ha det bra, få det bedre eller aller helst: best! 

Vi brenner rett og slett for å hjelpe folk til å ha det bra. I dette blogginnlegget handler det om hvordan ha det bra på jobb.  

Totum Community har som mål å være en arena som gir frihet til å bestemme over egen tid og arbeidsinnsats. 
Her ligger det til rette for at du kan tjene penger ved å hjelpe andre, og arbeidsglede står i fokus.

«Alle mennesker på denne jord har det samme ønsket: å ha det bra.
Vi har funnet nøkkelen til hvordan ha det bra og vil dele det med verden»
– Laila Thorsen, CEO i Totum

Å ha det bra på jobb

De aller fleste ønsker et arbeid de opplever som meningsfullt. Dette innebærer gjerne å kunne utvikle seg selv og hjelpe andre, i tillegg til å tjene penger og ha en god arbeidshverdag. Likevel trives ikke 60% av Norges befolkning på jobb og de ville heller blitt hjemme.

Det er selvsagt flere faktorer til mistrivsel på arbeidsplassen. Men hva skal til for at vi kan ha det bra på jobb? Hva skal til for at vi skal være engasjerte og tjene penger nok til å ha den gleden og den friheten vi ønsker oss?

Totum Community – hjelperen!

Totum C er skapt for at alle som har en interesse, et talent, et arbeid eller har lyst til å hjelpe andre kan tilby sine tjenester. På samme måte som Airbnb har endret måten man booker og benytter overnatting ved reiser, ønsker Totum C å endre måten vi arbeider på.

Dette skal vi få til ved at hvem som helst kan arbeide for hvem som helst, hvor som helst, når som helst, til selvvalgte priser og kompetansenivåer. Enten man ønsker å bestemme over egen tid som selvstendig næringsdrivende eller frilans, eller man vil ta småoppdrag uten skatteplikt som hobby eller ekstrainntekt.

Til nå har det vært altfor tungvint å bli synlig i markedet på denne måten. Det har vært krevende å finne det man leter etter, både for de som tilbyr en tjeneste og for de som trenger den. Totum C gjør dette lettvint for deg.

Registrer deg som hjelper

Totum C – globalt fellesskap

Totum C’s mål er å skape et globalt fellesskap. Vi skal bli en markedsplass hvor alle kan bli synlige og tilgjengelige når som helst – hvor som helst. Slik kan alle, uansett hvor vi er, tilby og søke etter tjenester.

Det er nemlig slik at menneskemengden (the crowd) alltid slår NASA’s fremste eksperter, selv innen deres egne ekspertiseområder (www.nasa.gov). Det er denne ressursen Totum C ønsker å aktivisere! Slik skal vi disruptere og endre måten vi får tilgang til hjelp, helse, arbeid osv.

Det skal rett og slett ikke være nødvendig å stå i kø lenger. Hjelpen er der – den må bare samles! Det er nettopp dette arbeidet Totum C begynner med nå – og du kan bli med fra start.

Bli med og test Totum Community!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Rull til toppen
Share via
Copy link
Powered by Social Snap